Двойна рамка за хоризонтален или вертикален монтаж, серия Despina, Бял

Двойна рамка за хоризонтален или вертикален монтаж, серия Despina, Бял

Код на продукта: 102-190000-161

2.30 лв.

Двойна рамка за хоризонтален или вертикален монтаж, серия Despina, Бял