Телефон

0888 440 498
0878 101 613

Email адрес

elektrolight_08@abv.bg

Адрес

гр. Монтана ул. Диана № 17

ГРАДИНСКИ ФЕНЕР LIVORNO-46 /E27/IP44/ ЧЕРЕН

Код на продукта: 3242220

39.00 лв.

ГРАДИНСКИ ФЕНЕР LIVORNO-46 /E27/IP44/ ЧЕРЕН