Телефон

0888 440 498
0878 101 613

Email адрес

elektrolight_08@abv.bg

Адрес

гр. Монтана ул. Диана № 17

ЛУНА OLA-E00 WH/WH

Код на продукта: 2012590

15.20 лв.

ЛУНА OLA-E00 WH/WH