Тройна рамка за хоризонтален или вертикален монтаж , серия Despina, Бял

Тройна рамка за хоризонтален или вертикален монтаж , серия Despina, Бял

Код на продукта: 102-190000-162

3.00 лв.

Тройна рамка за хоризонтален или вертикален монтаж , серия Despina, Бял