ГРАДИНСКИ ФЕНЕР BARI-34 /E27/IP44/ ЧЕРЕН

Код на продукта: 3241960

15.00 лв.

ГРАДИНСКИ ФЕНЕР BARI-34 /E27/IP44/ ЧЕРЕН