ГРАДИНСКИ ФЕНЕР VERONA-W /E27/IP44/ АНТИК

Код на продукта: 3242100

20.00 лв.

ГРАДИНСКИ ФЕНЕР VERONA-W /E27/IP44/ АНТИК