ГРАДИНСКИ ФЕНЕР BERGAMO-40/E27/IP44 АНТИК

Код на продукта: 3241890

15.00 лв.

ГРАДИНСКИ ФЕНЕР BERGAMO-40/E27/IP44 АНТИК