ГРАДИНСКИ ФЕНЕР BERGAMO-40/E27/IP44 ЧЕРЕН

Код на продукта: 3241850

15.00 лв.

ГРАДИНСКИ ФЕНЕР BERGAMO-40/E27/IP44 ЧЕРЕН