ГРАДИНСКИ ФЕНЕР VERONA-H /E27/IP44/ АНТИК

Код на продукта: 3242110

20.00 лв.

ГРАДИНСКИ ФЕНЕР VERONA-H /E27/IP44/ АНТИК