ГРАДИНСКИ ФЕНЕР VERONA-H /E27/IP44/ ЧЕРЕН

Код на продукта: 3242080

20.00 лв.

ГРАДИНСКИ ФЕНЕР VERONA-H /E27/IP44/ ЧЕРЕН