ГРАДИНСКИ ФЕНЕР VERONA-W /E27/IP44/ ЧЕРЕН

Код на продукта: 3242070

20.00 лв.

ГРАДИНСКИ ФЕНЕР VERONA-W /E27/IP44/ ЧЕРЕН