ГРАДИНСКИ ФЕНЕР BARI-34 /E27/IP44/ АНТИК

Код на продукта: 3242000

15.00 лв.

ГРАДИНСКИ ФЕНЕР BARI-34 /E27/IP44/ АНТИК