ГРАДИНСКИ ФЕНЕР BERGAMO-W/E27/IP44 АНТИК

Код на продукта: 3241920

15.00 лв.

ГРАДИНСКИ ФЕНЕР BERGAMO-W/E27/IP44 АНТИК