ГРАДИНСКИ ФЕНЕР VERONA-45 /E27/IP44/ ЧЕРЕН

Код на продукта: 3242060

20.00 лв.

ГРАДИНСКИ ФЕНЕР VERONA-45 /E27/IP44/ ЧЕРЕН