ГРАДИНСКИ ФЕНЕР TRIESTE-30 /E27/IP44/ ЧЕРЕН

Код на продукта: 3241720

15.00 лв.

ГРАДИНСКИ ФЕНЕР TRIESTE-30 /E27/IP44/ ЧЕРЕН