ГРАДИНСКИ ФЕНЕР TRIESTE-83 /E27/IP44/ ЧЕРЕН

Код на продукта: 3241950

36.00 лв.

ГРАДИНСКИ ФЕНЕР TRIESTE-83 /E27/IP44/ ЧЕРЕН